fete la salon
Poti da click pe imaginile de mai jos pentru a vedea intreaga galerie de poze si filmul aferent coafurii

inainte-dupa coafura 3

De cate ori te-ai uitat prin revistele de specialitate si ai vazut multe coafuri care ti-au placut, dar te-ai gandit ca nu vei gasi un salon de coafura in Ploiesti care sa le realizeze si mai ales sa fie pe masura buzunarului tau?

Acum este posibil la Gabrielle Beauty Salon Ploiesti.

Aici, noi acordam parului tau atentia cuvenita. Fie ca este vorba de o masca pentru revigorare, vopsit, tuns, o coafura potrivita stilului tau si chiar extensii de par, in salonul nostru de coafura ai ocazia sa-ti indepliniti toate dorintele.

O tunsoare si o coafura de calitate nu pot fi desavarsite decat cu ajutorul hair stylistilor bine pregatiti si al produselor profesionale pe care Gabrielle Beauty Salon le utilizeaza.

Personalul nostru va fi atent la toate detaliile si cerintele tale si cu siguranta vei pleca multumita de rezultatele obtinute.

Noi vom fi alaturi de tine in cele mai frumoase momente din viata ta. Daca iti doresti o coafura speciala la nunta ta, lasa-te pe mainile noatre si vei fi incantata.

Nici domnii care cauta o frizerie nu sunt uitati. Acestia sunt invitati sa intre in salonul nostru si se vor bucura de acelasi tratament ca in cazul doamnelor si domnisoarelor.

inainte-dupa coafura blondainainte-dupa coafura 1

Salon Infrumusetare Ploiesti| Coafor |Cosmetica |Manichiura & pedichiura| Unghii False|Masaj
Creat de Bogdan Stroe